Mecanografia

OBJECTIUS

L’objectiu del curs és a prendre a utilitzar correctament un teclat com a eina de treball imprescindible per a qualsevol tasca escolar o professional amb l’ordinador i assolir un domini de l’escriptura mecanogràfica informatitzada amb una velocitat mínima de 180-200 pulsacions per minut.

CONTINGUTS

S’aprèn a utilitzar un teclat com a eina de treball imprescindible per a qualsevol treball privat o professional amb l’ordinador. El curs complet consta de 4 nivells d’aprenentatge en ordre creixent de dificultat.

FORMACIÓ Y DURACIÓ

Formació individual personalitzada

Durada aproximada: 25/30 hores per nivell

DATES Y HORARIS

Data d’inici de les classes: El curs es podrà començar mensualment i quan l’alumne ho desitgi, depenent de la disponibilitat del Centre.

Horaris:
– De dilluns a divendres de 17:15 a 18:10
– De dilluns a dijous de 18:10 a 19:05
– Dimecres i divendres de 16:05 a 17:00

Ens trobareu també fent extraescolars de mecanografia a l’escola Vedruna de Palamós, La Salle de Palamós, La Sínia de Sant Antoni de Calonge i al Pere Rosselló de Calonge.

CERTIFICAT

Expedició de Certificat aptitud o Document Acreditatiu

MESURES DE PREVENCIÓ COVID-19

  • Disposem d’una porta d’entrada i una porta de sortida perquè els alumnes no coincideixin en els canvis d’hora.
  • Els alumnes, mares i pares que s’esperin fora abans d’entrar hauran de dur mascareta o mantenir la distància de seguretat.
  • Cada alumne haurà de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic a l’hora d’entrar i a l’hora de sortir del centre. Hi haurà disponibles gels hidroalcohòlics en tots els espais.
  • Els alumnes hauran de portar MASCARETA per entrar i sortir de Tecna. També l’hauran de portar per moure’s dins del centre. Una vegada estiguin asseguts, sols davant del seu ordinador, es podran treure la mascareta si es pot mantenir la distància de seguretat entre els alumnes.
  • Intentarem que les aules s’omplin a la meitat de la seva capacitat mantenint el 1,5 m de distància de seguretat, un/a nen/a si, un/a nen/a no. Així, quan estiguin treballant es podran treure la mascareta. Però sabem que hi haurà hores que s’omplirà l’aula. En aquest cas els alumnes no es podran treure la MASCARETA en cap cas.
  • El personal del centre i formadors/es també duran mascareta i es rentaran les mans sovint amb gel hidroalcohòlic.
  • Els teclats, ratolins i superfícies es desinfectaran cada canvi d’hora.